Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Ultramarine

Duur

Soort Schip

Een prachtig deluxe en daarzaam expeditieschip

Het allernieuwste schip dat aan de vloot van Quark Expeditions wordt toegevoegd is de Ultramarine. Het schip wordt speciaal ontworpen om in de poolregio's te varen om haar gasten mee te nemen naar de mooiste plekken in deze regio's. 

Standaard gaan er twee helicopters mee aan boord waardoor het schip ook geschikt is om naar voor andere schepen onbereikbare plekken te gaan. Het schip biedt ruime suites, prachtige openbare ruimtes en veel plekken buiten van waaruit je vanaf het schip de adembenedende natuur kunt bewonderen. Alle suites hebben een balkon of ramen van vloer tot plafond waardoor het uitzicht fenomenaal is. Onder de openbare ruimten behoren twee restaurants met panorama uitzicht, een wellness center met spa en sauna en een volledig uitgeruste fitness ruimte. Verder vind je er bars. lounges en ruimte aan dek met uitzicht op de omgeving zodat niemand ook maar íets hoeft te missen.

Daarnaast is het schip ook één van de meest duurzame schepen van dit moment.  

Het schip wordt voor het eerst in het voorjaar van 2021 in de vaart genoemen en de eerste reis waarop geboekt kan worden is een 7-daagse reis reis naar Spitsbergen.

Lees meer over deze reis Wat is inbegrepen?

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gerust op reis?

Tot 60 dagen voor vertrek gratis omboeken. Code oranje? Binnen 30 dagen voor vertrek gratis omboeken of annuleren.

Reizen bekijken Lees meer