Askja

Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Walvisexcursie vanuit Boston

Duur 3 Uur

Soort Excursies en excursies

Bijna het hele kustgebied van New England is een van de beste plekken ter wereld om verschillende soorten walvissen te zien. Voor de kust van Cape Cod (Massachusetts) tot in Bar Harbour (Maine) zwemmen de enorme zoogdieren tussen april en oktober rond. De kans dat je deze majestueuze reuzen van de zee (zoals bultruggen en vinvissen) van dichtbij kunt bekijken, is hier praktisch 100%.

Hogesnelheidscatamarans zijn de snelste en comfortabelste manier om op walvisexcursie te gaan. Je bent ongeveer 3 uur onderweg en de catamaran biedt met 3 buitendekken de ideale gelegenheid om walvissen van dichtbij te bekijken. Professionele onderzoekers van het Whale Center of New England, de belangrijkste kennisbron van de walvispopulaties in deze regio, begeleiden de excursie en geven een interessante uitleg. Binnen kun je comfortabel en warm zitten en zijn snacks en drankjes te krijgen. 

Lees meer over deze reis Wat is inbegrepen?

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe