Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Praktische reisinformatie

Vakantiehuisje op Sommarøy

Terug

Vervoer
Vanaf Schiphol vlieg je met SAS via Oslo naar Tromsø. Op de luchthaven haal je de huurauto op en rijd je vervolgens naar het eiland Sommarøy. De wegen worden goed begaanbaar gehouden, op een laagje sneeuw worden steentjes gestrooid waardoor je beter grip hebt. Je huurauto is uitgerust met spijkerbanden. Op dag 6 rijd je terug naar Tromsø en lever je de huurauto weer in op de luchthaven voor de terugvlucht.

Let op: label je bagage door naar de eindbestemming in Noorwegen. In Oslo hoef je niet je bagage opnieuw in te checken. Je haalt je bagage op, op je eindbestemming.

Accommodatie
Je verblijft in een appartement of huisje van het Sommarøy Arctic Hotel op het eiland Sommarøy op basis van logies, er zijn geen maaltijden inbegrepen.
- De vakantiewoning 'Fisherman's cabin medium' heeft 2 slaapkamers (beide slaapkamers hebben twee 1-pers.bedden), badkamer, woonkamer, keuken en terras. De huisjes hebben uitzicht op de lagune.  
- Het appartement heeft 2 slaapkamers (2-pers.bed of familie stapelbed), badkamer, woonkamer, keuken en balkon of terras. In één huis zijn twee appartementen gevestigd: één boven en één beneden. De appartementen hebben uitzicht op de lagune.
- De vakantiewoning 'Sea House medium' heeft 3 slaapkamers (slaapkamer met 2-pers.bed en 2 slaapkamers met een familie stapelbed), badkamer, woonkamer, keuken en terras. De huisjes hebben uitzicht op zee.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.