Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Praktische reisinformatie

Vakantiehuisje op Sommarøy

Terug

Vervoer
Vanaf Schiphol vlieg je met SAS via Oslo naar Tromsø. Op de luchthaven haal je je huurauto op om naar het eiland Sommarøy te rijden. De wegen kunnen in de winter soms lastig begaanbaar zijn. Op dag 6 rij je terug naar Tromsø en lever je de huurauto weer in op de luchthaven voor de terugvlucht.
Let op: je kunt je bagage laten doorlabelen naar de eindbestemming in Noorwegen. In Oslo moet je op de heenreis wel even je bagage ophalen. Vervolgens ga je door de douane en geef je je bagage weer af bij de daarvoor bestemde ‘drop off’-balies. Je bagage wordt dan doorgelabeld naar je eindbestemming in Noorwegen. Je hoeft niet opnieuw in te checken.

Accommodatie
Je verblijft in een appartement of huisje op Sommarøy.
Het appartment (Seahouse small) heeft 2 slaapkamers en een badkamer, woonkamer en keuken. In één huis zijn twee appartementen gevestigd: één boven en één beneden.
De vakantiewoning voor twee personen beschikt over 3 slaapkamers, 2 badkamers, een woonkamer, keuken en terras.  
De vakantiewoning voor vier personen heeft ook 3 slaapkamers, 2 badkamers, een woonkamer, keuken en terras, plus een sauna.
Het verblijf in alle vakantiehuisjes is op basis van logies. Er zijn dus geen maaltijden inbegrepen.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe