Askja

Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Milford Sound Overnight Cruise

Duur 2 Dagen

Soort Excursies

Prijs (vanaf) € 370

vanaf Te Anau

De ongerepte natuur van diepe, wijdvertakte fjorden en dichtbeboste bergen vormt een indrukwekkend decor voor een dagtocht. Bij mooi weer is het adembenemend, maar ook na een flinke regenbui krijg je diep respect voor de wildernis, want dan veranderen de fjordwanden in enorme watervallen. Wat een overnachting aan boord van een schip midden in het fjordengebied zo speciaal maakt, is de ultieme stilte om je heen. Wanneer de dagboten weg zijn, kun je gebruikmaken van kajaks om zo zelf rustig rond te peddelen en misschien wel zeeleeuwen, pinguïns of dolfijnen tegen te komen. Na het diner val je in slaap op het deinende water, omringd door de stilte van de fjorden.

Lees meer over deze reis Wat is inbegrepen?

Kim Haarbrink

Reisexpert

Liever echt maatwerk? Of vragen over deze reis?

Ben je helemaal óm en wil je meteen deze reis boeken? Gebruik dan onderstaande opties om jouw variant te selecteren en klik op 'Boek'. Je kunt ook nog extra wensen doorgeven. Ben je toch op zoek naar 100% maatwerk (bijvoorbeeld op basis van deze reis)? Vraag dan een maatwerk offerte aan en we nemen vliegensvlug contact met je op.

Maatwerk offerte 026 3529 390
Om resultaten te zien, vul alle vier onderstaande filters in

Heb je vragen over deze reis?

Onze reisexperts kennen íedere uithoek van hun bestemming. Nou ja, bijna dan. Neem contact met ons op en we helpen je graag.

Ik wil bellen Mail ons

Een ogenblik geduld alstublieft. De prijzen worden geladen.

Wat is inbegrepen?

Per bus vertrekt u naar Milford, hier stapt u aan boord van een van de schepen. Tegen de avond gaat u voor anker bij Deepwater Basin aan de voet van de Mitre Peak en kunt u per kajak of rubberboot het gebied verkennen of heerlijk genieten op het dek. ’s Avonds wacht u een heerlijk diner aan boord. In de ochtend staat er een stevig ontbijt klaar, waarna de boot u weer aan land zet.

Inbegrepen:
• 1 overnachting aan boord, diner en ontbijt
• beddengoed
• gebruik van kajak en rubberboot
• bustransfer van en naar de boot.

Wil je deze reis boeken?

Bel ons of bezoek deze pagina op tablet (houd hem dan horizontaal) of desktop computer om de boeking af te ronden.

026 3529 390

Liever je wensen per mail doorgeven?

Dat kan. Laat ons je wensen weten en we gaan voor je aan de slag.

Mailen

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe