Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Tussock Country

Tussock Country is een mobiele, luxe campingorganisatie met verschillende lokaties op het pittoreske Zuidereiland van Nieuw-Zeeland. Tijdens je glampingavontuur overnacht je in luxueuze en ruime Lotus Belle-tenten van canvas, zodat je de natuur in stijl en comfort kunt ervaren. Deze tenten zijn volledig ingericht met comfortabele bedden en een eigen badkamer. In de omgeving van het kamp worden heel veel activiteiten aangeboden, maar je kunt ook gewoon achterover leunen, ontspannen en genieten van het prachtige landschap van Nieuw-Zeeland. Craig en Jane zijn opgegroeid met het buitenleven van het Zuidereiland en zijn juist daardoor de perfecte hosts. Je kunt kiezen uit een prachtige locatie bij Curio Bay in de Catlins en de sfeer van een werkende Nieuw-Zeelandse High Country Sheep Farm dicht bij het veelzijdige Queenstown. In beide gevallen ben je omgeven door mooie natuur en heb je een fantastisch uitzicht.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.