Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw opgeslagen reizen

Trips

PurePods

Ontdek je eigen afgezonderde 'Kiwi-paradijs'. Met een overnachting in een PurePod dompel je jezelf op een wel heel speciale manier onder in de natuur van Nieuw-Zeeland. Op een plek ver weg van de beschaving, midden in de wildernis, staat een compleet glazen huis. Trek de schuifdeuren aan een van de drie kanten open en geniet van de natuur en de vogelgeluiden. Overdag kijk je uit over de heuvels van de Banks Peninsula en zie je de inheemse begroeiing onder je voeten. 's Avonds kijk je vanuit je comfortabele, luxe bed naar de sterren van het zuidelijk halfrond. Een speciale routebeschrijving leidt je over kleine bospaadjes naar de verborgen en compleet afgezonderde locatie van je glazen onderkomen. Na een mooie wandeling van vijftien minuten lijkt je PurePod te zweven boven de varens en pollen. Je bent er veilig, droog en warm en de natuur wordt niet buitengesloten. Dit is "Pure New Zealand".

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.