Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw opgeslagen reizen

Trips

Kohutapu Lodge

Midden in de bossen en aan Lake Aniwhenua ligt de Kohutapu Lodge, die eigendom is van een lokale Maori-familie. Op deze knusse plek kun je genieten van de onbedorven natuur, heel veel vogelsoorten en een prachtige zonsopgang. Behalve voor wandelingen is deze lodge voor actieve reizigers een perfect uitgangspunt voor activiteiten zoals kayakken, raften, mountainbiken en vissen. De eigenaren delen graag hun verhalen over hun eeuwenoude cultuur en eten samen met je op de gastvrije Maori-manier. Dit is de ideale bestemming om de Bay of Plenty te verkennen. Je overnacht in een vrijstaand huisje met een keukentje en eigen douche en toilet. Er is een gezamenlijke woonkamer en eetruimte. Je vers gevangen vis kun je zelf bereiden op de barbecue. Op ongeveer 45 minuten afstand ligt Whakatane, waarvandaan je tochten kunt maken naar White Island en Whale Island. Op ongeveer een uur rijden vind je bovendien Rotorua en Taupo met hun vele bezienswaardigheden.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.