Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Onduruquea Lodge

De Onduruquea Lodge ligt heel centraal in Namibië en is daardoor een perfecte uitvalsbasis waar je gemakkelijk meerdere dagen kunt verblijven. De indrukwekkende rotsformaties van Spitzkoppe liggen op ongeveer anderhalf uur rijden, wat op een dag goed te combineren is met de Erongo Mountains en met Windhoek airport op tweeënhalf uur rijden is het ook een heerlijke laatste stop van je reis door Namibië. De kleinschalige lodge telt vier verschillende kamer types, waarvan één uitkijkt op een waterhole en dus ideaal om op ieder moment van de dag mooie foto's te maken van het wild wat hier komt drinken. In het grote omliggende natuurterrein heb je tijdens een te boeken safari ook kans om wild te zien zoals cheetah, luipaard, zebra, giraffe, kudu, springbok, gemsbok, elanden en gnoes. Relaxen kan met een massage of yoga sessie, maar ook met een cocktail bij het zwembad. Hou je van koken en leer je graag de kneepjes van het vak, meld je dan aan voor een 6-daagse kookworkshop met meesterkok Toine Smulders.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.