Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Fish River Lodge

Locatie: op de rand van de Fish River CanyonActiviteiten: dagtocht in de canyon en mogelijkheid tot 2- of 3-daagse wandeltocht in de canyon met overnachting op de bodem Op de rand van de één na langste canyon ter wereld ligt de prachtige Fish River Lodge. Dit is dé plek waar je de canyon optimaal beleeft. De lodge is in 2009 voltooid en is zo gebouwd, dat hij past bij de grimmige omgeving. Uniek is het spectaculaire uitzicht op de Fish River Canyon van zonsopgang tot zonsondergang. Diepe kloven en ruige, kale bergen domineren het landschap rondom het ravijn. Dat is maar liefst 160 kilometer lang, gemiddeld 500 meter diep en op sommige plaatsen wel 27 kilometer breed. Voor wandelaars vormt de kloof een uitdagend gebied. Er zijn maar weinig plekken in de wereld waar de lagen van de aarde zich zo duidelijk laten zien als hier in de Fish River Canyon. Deskundige gidsen van de lodge delen dit fantastische fenomeen met je wanneer je met ze afdaalt in de canyon. ’s Avonds geniet je van de heldere Afrikaanse sterrenhemel en de rustgevende stilte. Dit is een niet te missen plek in Namibië!

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.