Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Praktische reisinformatie

Het andere IJsland

Terug

Vervoer
Vanuit Nederland vlieg je met Icelandair naar Keflavík, de internationale luchthaven in het zuidwesten van IJsland. Koffie, thee en frisdranken zijn gratis tijdens de vlucht. Een maaltijd en alcoholische dranken zijn aan boord te koop. Op het vliegveld staat je huurauto al voor je klaar. Op dag 12 lever je je auto weer in op Egilsstadir, waarna je terugvliegt naar Reykjavík. In Reykjavík ga je op eigen gelegenheid naar je hotel (taxi of stadsbus). De transfer op de laatste dag is niet inbegrepen omdat wij je de mogelijkheid geven om het vervoer zelf te bepalen. Via de organisatie Reykjavík Excursions kun je de transfer Flybus boeken. Deze transfer brengt je in ca. 1.15 uur naar de luchthaven vanuit je hotel in Reykjavík, met een overstap op de BSI busterminal. Wij kunnen ook een extra dag autohuur voor je bijboeken. Meer informatie over de prijzen kan je bij ons opvragen of hier bekijken. Uiteraard kan je ook met een andere transfer gaan of per taxi naar de luchthaven, maar dit kan prijziger zijn. Vanaf Keflavík vlieg je in 3 uur terug naar Nederland.

Maaltijden
Bij de overnachtingen is het ontbijt inbegrepen. Voor de andere maaltijden moet je zelf zorgen. Hiervoor zijn bij bijna alle accommodaties en ook onderweg diverse mogelijkheden. Mochten er in de omgeving geen restaurants zijn, dan is het handig om te weten dat bij benzinestations in IJsland vaak ook een simpele maaltijd te verkrijgen is.
Voor een diner betaal je ongeveer € 45 p.p. (zonder drank) en voor een lunch ongeveer € 20 (bijvoorbeeld soep en brood). 

Accommodatie

Je overnacht in een combinatie van hotels, guesthouses en boerderijen op basis van logies en ontbijt in een kamer met eigen douche en toilet. Wij hebben gekozen voor accommodaties met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

In alle kamers zijn handdoeken aanwezig. Hou er rekening mee dat er niet in elke accommodatie een lift is.

Deze lijst geeft aan, in alfabetische volgorde per nacht, welke accommodaties Askja Reizen gebruikt voor deze autorondreis. Wanneer je de reis boekt, maken wij een keuze uit de accommodaties op basis van beschikbaarheid. Als deze accommodaties niet beschikbaar zijn, kan er een toeslag van toepassing zijn.

Dag 1: 
Borgarnes Hotel / Ensku Húsin Guesthouse

Dag 2: 
Sigló Hotel / Siglunes Hotel

Dag 3: 
Hafdals Hotel / Nature Hotel

Dag 4/5: 
Skúlagarður Hotel / Nordic Natura Selfcatering

Dag 6/7: 
Ytra Lón / Norðurljós Hotel

Dag 8/9: 
Álfheimar Hotel / Blábjörg Studio

Dag 10/11: 
Bláfell Hotel / Framtíð Hotel

Dag 12: 
Laugavegur Centerhotel / Skuggi Hotel

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gerust op reis?

Tot 60 dagen voor vertrek gratis omboeken. Code oranje? Binnen 30 dagen voor vertrek gratis omboeken of annuleren.

Reizen bekijken Lees meer