Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Praktische reisinformatie

Hidden Powers & Northern Lights

Terug

Vervoer
Vanuit Nederland vlieg je met Icelandair naar Keflavík, de internationale luchthaven van Reykjavík. Na aankomst ga je zelf per flybus (inbegrepen) naar Reykjavík. Op dag 2 word je 's morgens bij je hotel opgehaald. Op dag 2 t/m 5 reis je per bus en met een Engels-, Nederlands- of Franssprekende IJslandse gids. Op de laatste dag ga je weer per flybus naar de luchthaven.

Accommodatie
Je overnacht in hotels. De kamers beschikken over een eigen douche en toilet. Omdat de accommodaties op IJsland vaak een vrij kleine capaciteit hebben, zijn eenpersoonskamers (tegen betaling van een toeslag) maar beperkt beschikbaar.

Comfort hotel categorie:
Dag 1: Fosshotel Raudará 
Dag 2: Hotel Selfoss
Dag 3 en 4: Fosshotel Nupar / Hotel Kría
Dag 5: Fosshotel Raudará

Quality hotel categorie:
Dag 1: Icelandairhotel Natura 
Dag 2: Hotel Stracta
Dag 3 en 4: Hotel Klaustur
Dag 5: Icelandairhotel Natura 

Accommodatielijst is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Maaltijden
Alle ontbijten zijn inbegrepen, plus 3 x een tweegangendiner (hoofdgerecht en dessert) met koffie en thee op dag 2, 3 en 4.

Reisleiding
Op dag 2 t/m 5 is er een Engels-, Nederlandssprekende IJslandse gids. 

Voorbereiding op de reis
Reizen en wandelen op IJsland is een geweldige belevenis, zeker met de juiste uitrusting. Zorg in ieder geval voor stevige en goed ingelopen wandelschoenen (met goed profiel) om blaren etc. te voorkomen. Een goede wind- en waterdichte regenjas en -broek en warme, maar goed ventilerende kleding zijn zeker geen overbodige luxe. Meer informatie hierover vind je op de paklijst. Daarnaast is het heel belangrijk om zelf goed in te schatten of deze reis fysiek gezien bij je past. 
Mochten er medische zaken zijn die belangrijk zijn om te weten, dan verzoeken we je om deze van tevoren aan ons door te geven, zodat we de reisleiding hiervan op de hoogte kunnen brengen. Wil je je inhoudelijk op de reis voorbereiden, neem dan het informatiepakket dat je ruim voor vertrek ontvangt goed door.   

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe