Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Ocean Atlantic

De Ocean Atlantic is een sterk schip en perfect geschikt voor expeditiecruises in de Antarctische wateren. Met een ijsklasse 1B is het een van de sterkste schepen in het Antarctische gebied. Het schip is oorspronkelijk gebouwd in 1985 en onderging een ingrijpende verbouwing in 2010. Na een complete renovatie in 2016 heeft de Ocean Atlantic elegante publieke ruimtes gekregen en biedt het ruimte aan 198 passagiers. Er zijn verschillende zalen waar lezingen gehouden worden en er is een restaurant waar culinaire gerechten geserveerd worden. Vanaf verschillende observatie platforms heb je prachtig uitzicht op de omgeving en in de avond kun je een lekker drankje drinken in de bar. En er zijn 20 zodiacs beschikbaar voor de landingen. De hutten zijn stijlvol ingericht en beschikken allemaal over privé faciliteiten.

Bekijk het dekplan

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.