Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Hosteria Las Torres

Hosteria Las Torres is een prettig middenklassehotel in Torres del Paine National Park. Zoals de naam al aangeeft, ligt de accommodatie aan de voet van de beroemde rotsformatie Las Torres, waaraan het nationale park zijn naam te danken heeft. Als je in het park komt om te wandelen, is dit een prima locatie. Dit is namelijk het beginpunt van meerdere mooie wandelingen, waarvan die naar Mirador las Torres de bekendste is. 

Alle kamers zijn comfortabel en stijlvol ingericht en hebben een eigen badkamer. Wifi is beschikbaar in de openbare ruimtes, maar is wel vrij langzaam vanwege de afgelegen ligging van Las Torres. In de omgeving zijn dan ook geen winkels en restaurants. Het ontbijt is inbegrepen bij de prijs en wordt geserveerd in buffetvorm. Lunch (à la carte) en diner (in buffetvorm) zijn niet inbegrepen, maar wel beschikbaar in het sfeervolle restaurant. Voor de kleine trek is er een winkeltje waar je wat snacks kunt kopen voor als je overdag op pad gaat. Daarnaast is er een gezellige bar, waar je een Pisco Sour (het nationale drankje van Chili) kunt proberen. Bij de receptie kun je reserveren voor optionele tours door het park of begeleide wandelingen. Daarnaast heeft Hosteria Las Torres eigen stallen, een spa en een organische tuin. 

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.