Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Khwai Tented Camp

Locatie: privéconcessie aan Khwai-rivier, grenzend aan Moremi Game ReserveType kamp: landkampActiviteiten: dag- en nachtsafari's en wandelsafari's

Khwai Tented Camp biedt de perfecte setting van een wildernis waar een gemeenschap in harmonie leeft met de natuur en de wilde dieren. Daarnaast is de Khwai River dé plek in de regio voor het spotten van wild.

Verblijf
Khwai Tented Camp is een klein tentenkamp met zes tenten. Het ligt op de oever van een lagune, die uitkomt op de levensader van deze regio: de Khwai-rivier. Het is een luxe, semi-permanent kamp in expeditiestijl, met een eigen badkamer met normaal toilet en traditionele emmerdouche in de openlucht. Dit zorgt voor een echt Afrikaanse kampeerervaring: slapen onder het canvas midden in de ongerepte wildernis met de bijbehorende dierengeluiden.

Activiteiten
De Khwai-rivier vormt een natuurlijke grens tussen het wereldberoemde Moremi Game Reserve en de Khwai-concessie. Dieren kunnen hier vrij migreren in deze uitgestrekte wildernis. Met een combinatie van permanent water, seizoensgebonden uiterwaarden, open graslanden, rivieren en bossen is dit een enorm rijk leefgebied voor allerlei zoogdieren en vogels.

De belangrijkste focus is het wild, dat je door middel van wandelingen en jeepsafari's in open 4x4-voertuigen overdag en 's avonds zult gaan zien. Optioneel kunnen bij boeking culturele uitstapjes naar het oude bushmen-dorp Khwai worden aangevraagd. Dit geldt ook voor langere dagexcursies naar Moremi. Wilde dieren die je kunt zien in dit gebied zijn olifanten, buffels, zebra's, leeuwen, luipaarden, jachtluipaarden, wilde honden, giraffen, sabelantilopen, nijlpaarden, hyena's en allerlei nachtdieren.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.