Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Kanana Camp

Locatie: in hart van de Okavango DeltaType kamp: eilandkampActiviteiten: dag- & nachtsafari's, mokoro-trips, bootexcursies en begeleide wandelsafari's. Ook uitermate geschikt voor vogelaars.

Kanana Camp ligt in het zuidwestelijke deel van de Okavango Delta, tussen met gras bedekt eilandjes die zijn gevormd door vruchtbare geërodeerde termietenheuvels en  die bezaaid zijn met palmbomen, vijgenbomen en Jackalberry-bomen. De Kanana-regio omvat een ketting van eilanden in de Xudum-rivier, ten noordoosten van de Pom Pom-lagune. Deze regio is ongelooflijk pittoresk dankzij de waterwegen die meanderen door de open lagunes.

Verblijf
Dit traditionele kamp heeft een intieme en persoonlijke sfeer. Het is gebouwd tussen schaduwrijke bomen van ebbenhout, acacia's en de eigenaardige sausage-bomen. Er staan acht grote tenten in safaristijl, die zijn uitgerust met een smaakvolle inrichting en een eigen en-suite-badkamer. De algemene ruimte ligt op een verhoogd terras tussen de bomen en heeft een eethoek en een lounge, een cocktailbar en een zwembad voor een verfrissende duik op het heetste moment van de dag.

Activiteiten
De activiteiten in Kanana bestaan uit dag- en nachtsafari's in open 4x4-safarivoertuigen, mokoro-excursies, begeleide wandelingen, vissen, tochten per motorboot en boottochten bij zonsondergang. De waterwegen zijn omzoomd met riet en bezaaid met papyrus. Ook vind je veel eilanden vol bomen in dit pittoreske en rustige deel van de delta. Afhankelijk van het waterpeil, dat in de loop van het jaar varieert, worden verschillende activiteiten aangeboden. De kampmanagers adviseren je over wat tijdens je verblijf de beste opties zijn. Op de eilanden rond Kanana Camp is vaak allerlei wild te zien, waaronder impala's, lechwe, luipaarden, leeuwen en olifanten. Misschien heb je geluk en zie je tijdens een bootexcursie een sitatunga.

Vogels spotten is het hele jaar door uitzonderlijk met regelmatige waarnemingen van 'Pels Fishing Owl' naast vele andere soorten. Kanana Camp is één van de weinige kampen in de Delta, die toegang heeft tot een beschermde voedingsbodem, waar veel trekkende watervogels vanaf juli komen om te broeden. Vogels die u ondermeer zult zien zijn maraboe en 'yellow-bill en 'open-bill' ooievaars. De aanblik van duizenden broedende vogels is fascinerend en een ervaring die u niet snel zult vergeten.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.