Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw opgeslagen reizen

Trips

Chobe Game Lodge

Locatie: in Chobe National Park op de oever van de Chobe-rivier Chobe Game Lodge is de enige permanente lodge binnen de grenzen van Chobe National Park. Dit heeft als voordeel dat je tijdens een jeepsafari niet eerst vanuit Kasane naar het park hoeft te rijden. De lodge biedt een spectaculair uitzicht over de Chobe-rivier en is een uitstekende uitvalsbasis om Chobe National Park te verkennen. Vooral  in het droge seizoen kun je van heel dichtbij wilde dieren bij de rivier zien.  VerblijfJe wordt ondergebracht in een ontspannen en luxe omgeving in Afrikaanse stijl, midden in Chobe National Park. Chobe Game Lodge heeft 48 kamers met airconditioning en plafondventilatoren, een gratis minibar, een eigen badkamer en koffie- en theefaciliteiten. Alle kamers hebben een eigen terras. Tijdens je verblijf verken je onder leiding van professionele gidsen Chobe National Park in een open 4x4-safarivoertuig en maak je boottochten over de Chobe-rivier. De lodge biedt ook talloze mogelijkheden om te ontspannen tussen de safari-activiteiten door. Er is een groot zwembad met terras, een internetlounge, een fitnessruimte, een schoonheidssalon en een stijlvolle bar met een terras met uitzicht op de Chobe-rivier. Daarnaast is er een typische rivier-boma waar 's avonds traditionele dansers optreden.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.