Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Thala Beach Nature Reserve

Thala Beach Nature Reserve ligt op een heuvel en kijkt uit over de Coral Sea. Op 15 minuten rijden ten zuiden van Port Douglas biedt dit natuurreservaat je een eilandgevoel in een omgeving van regenwoud, kokosnootplantages en zee. Dit is een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van het Great Barrier Reef en het Daintree Rainforest. De sfeervolle, houten bungalows in boomhutstijl staan hoog op palen en gaan op in hun natuurrijke omgeving. Vanaf de ruime veranda van je bungalow kijk je uit over de oceaan of het bos. Granieten rotsen, watervallen en overhangende bomen hebben natuurlijke waterpoelen gevormd om in te zwemmen. De paden van het natuurreservaat slingeren door het regenwoud en langs mangroves, afgelegen baaien en stranden vol inheemse vogels, flora en fauna. Vanuit het Osprey Restaurant en de Curlews Lounge, hoog tussen de boomtoppen, kijk je uit over de zee en de bossen terwijl je proeft van de moderne Australische keuken. Er worden gratis begeleide activiteiten georganiseerd: maak met een ranger een natuurwandeling door de bossen en naar de interessante kustlijn, kijk naar de sterren vanuit het observatorium of spot wilde dieren en vogels. Tegen betaling kun je ook massages en behandelingen boeken. Je hoeft dit paradijsje eigenlijk niet te verlaten om te genieten van de schoonheid van het tropische noorden. "Why book a room when you can book an experience?"

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.