Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Narrows Escape

Narrows Escape Rainforest Lodge ligt bij Montville, het culturele hart in het Hinterland van de Sunshine Coast. De zes huisjes liggen in het regenwoud. 's Avonds val je in slaap bij het ruisen van de wind door de bomen of het getjilp van de vogels. Voor restaurantjes en winkeltjes rij je in enkele minuten naar het historische Montville. In de directe omgeving liggen ook diverse nationale parken en andere attracties. Deze accommodatie is perfect om even te ontsnappen aan het drukke alledaagse leven. De luxe huisjes zijn voorzien van een open haard, zeer comfortabele bedden met een skylight erboven en een groot ligbad met uitzicht op het regenwoud. Je wordt verwend met verse bloemen en chocolade, elke dag een uitgebreid ontbijt en een gevulde koelkast bij aankomst. Daarnaast kun je heerlijke zelfgemaakte maaltijden of een barbecuepakket laten bezorgen in het huisje. Zo heb je alle tijd om een boek te lezen en genieten van de rustgevende omgeving. Er is een zoutwaterzwembad, er kan een masseur naar je huisje komen en je kunt mooie wandelingen maken door de bossen en langs de kreek.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.