Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Ikara Safari Camp

Slapen midden in de natuur, maar wél met de luxe van thuis: dat is glamping. Deze ultieme manier om op een ontspannen manier de Australische outback te ervaren vind je bij Flinders Ranges in Zuid-Australië. De vijftien luxueuze en compleet ingerichte safaritenten van Ikara Safari Camp staan in een rustig gedeelte van de Wilpena Campground. Elke tent is uitgerust met comfortabele bedden, een moderne badkamer, een kleine koelkast en airconditioning. Flinders Ranges is een van de oudste landschappen ter wereld en bestaat uit scherpe kliffen en toppen, kloven en riviertjes, gecombineerd met de typische rode grond van de outback. Bij Wilpena Pound, een bergrug in de vorm van een krater, kun je prachtig wandelen. Zie jij jezelf al zitten op de veranda voor je tent, terwijl je met een glas wijn in de hand kijkt hoe de ondergaande zon op de spectaculaire rotsformaties van Flinders Ranges schijnt? Slapen onder de sterren in een luxe safaritent in de Australische outback is een onvergetelijke ervaring!

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.