Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Heron Island

Heron Island ligt voor de kust van Gladstone en is een van de beste duik- en snorkellocaties van het Great Barrier Reef. Het eiland is een koraalrif, dat wordt omgeven door kristalhelder water. Dit is een ideale plek voor mensen die veel willen snorkelen of duiken, maar niet elke keer de boottocht naar het rif willen maken. Heron Island is bereikbaar per boot en per helikopter vanaf Gladstone. De boottocht duurt ongeveer twee uur. 

Er is geen hoogbouw op Heron Island en je treft hier ook geen dagjesmensen aan. Je bent hier echt te gast in de natuur en leert het rif van heel dichtbij kennen. Heron Island is een van de weinige plekken waar je met een gids een ‘wandeling' over het rif kunt maken om de geheimen van de koraalwereld te ontdekken. In november komen hier honderden schildpadden aan land om hun eieren te leggen. Deze comfortabele accommodatie is ook geschikt voor gezinnen met kinderen. 

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.