Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw opgeslagen reizen

Trips

Glass House Mountains Ecolodge

Rustgevend en ontspannend, dat is de juiste omschrijving voor deze milieuvriendelijke accommodatie. De Glass House Moutains Ecolodge ligt in het achterland van de Sunshine Coast, ten noorden van Brisbane. Deze plek wordt omgeven door een reeks steile vulkanische bergruggen: de opmerkelijke Glass House Mountains. De in totaal zestien pieken zijn ideaal voor allerlei soorten wandelingen. Voor de avonturier zijn er activiteiten als abseilen, kajakken en het maken van een ballonvaart. Dit is ook een perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan de Australia Zoo en de Eumundi Markets. De lodge heeft een mooi uitzicht op het regenwoud en in de tuin, waar in de vroege ochtend alleen een symfonie van vogelgeluiden hoorbaar is, kun je heerlijk ontspannen. Om te overnachten zijn er verschillende soorten kamers, van ruime bungalows en familiekamers tot een authentieke kerk of een historische Victoriaanse treinwagon.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.