Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Jouw opgeslagen reizen

Trips

Magellan Explorer

Type Luxe Expeditieschip

Lengte 90.7m

Breedte 16.2m

IJsklasse 6

Zodiacs 10

Bemanning Internationaal

Capaciteit 100

De Magellan Explorer is een modern expeditieschip dat speciaal is gebouwd voor reizen in de Antarctische wateren. Ze is vernoemd naar de beroemde ontdekkingsreiziger, Ferdinand Magellan. Het is het eerste kleine passagiersschip speciaal gebouwd voor Fly cruises naar Antarctica. Hoewel het schip een capaciteit heeft voor 100 passagiers, zullen er niet meer dan 73 gasten aan boord toegelaten worden. 

Het schip is gebouwd om de laatste Polar Code specificaties en draagt een Polar Class 6 ijs-klasse (Lloyd's Register PC6), met ijs-detectie radar, state-of-the-art navigatie en dubbelwandige constructie. Bovendien is ze uitstekend wendbaar en beschikt ze over stabilisatoren voor comfortabele navigatie.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.