Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Dagprogramma 2 Dagen

Shoup Glacier kajak-kampeertrip

Terug Bekijk samenvatting

Voor de échte outdoorfan is een meerdaagse zeekajakexcursie een absolute aanrader. Met een ervaren gids ga je op avontuur in Shoup Bay Marine State Park. Tijdens deze tweedaagse kajakexcursie ga je per boot naar Shoup Bay en op de tweede dag kajak je terug naar Valdez. Vanuit het kamp verken je de Shoup gletsjer vanaf het water en vanaf het land. Ook zul je kunnen genieten van de meest waanzinnige uitzichten van Alaska.

Dag 1

Accommodatie: tent (VP)

Tocht per boot naar Shoup Bay en verkenning Shoup Glacier per kajak

Na een eerste kennismaking met de gidsen en een instructie in het zeekajakken, ga je aan boord van een motorboot die je naar Shoup Marine Bay brengt. Hier aangekomen stap je in de kajak en breng je de dag door met peddelen in de baai, en ga je op zoek naar zeeotters, zeehonden en ander wild. Aan het einde van het fjord kom je bij de ijsmuur van Shoup Glacier uit en hier kun je optioneel aan land gaan om de gletsjer van dichterbij te bekijken. Het kamp wordt hier opgezet en terwijl de gidsen een heerlijke maaltijd bereiden, heb je ruim de tijd om je tentje zo neer te zetten, zodat je een 'million dollar view' hebt voor de rest van de avond.

Dag 2

Vanuit Shoup Bay per kajak terug naar Valdez

In de ochtend van dag twee verkennen je de baai verder en peddel je uiteindelijk terug naar Valdez. De weelderige kustlijn laat zich van zijn beste kant zien terwijl een hopelijk gunstige wind je weer terug brengt naar de haven van Valdez. Onderweg lunch je in Gold Creek State Park en maak je een korte wandeling naar diverse watervallen. Aan het begin van de middag ben je weer terug in Valdez waarmee deze bijzondere excursie ten einde is gekomen.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.