Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Bear Mountain Lodge

Duur 3 Dagen

Soort Wildernis lodges

Prijs (vanaf) € 1.740

Vanuit Kenai - verblijf in de wildernis tussen de beren

De Bear Mountain Lodge ligt op ongeveer drie kwartier vliegen van Kenai City, aan de rand van Lake Clark National Park. Dit park is samen met Katmai National Park een van de beste gebieden van Alaska om bruine beren in hun natuurlijke leefomgeving te zien. De Bear Mountain Lodge heeft enkele nette cabins met eigen douche en toilet. De maaltijden zijn huisgemaakt en worden geserveerd in het gezellige hoofdgebouw van de lodge, waar je samen met de eigenaren en de gidsen eet. Het komt regelmatig voor dat er beren op het terrein lopen. Je bevindt je hier dus letterlijk midden tussen de beren. Daarnaast is het landschap van Lake Clark National Park prachtig. Onderweg zie je bij goed weer de Redoubt-vulkaan en vanaf het strand zie je Mount Iliamna liggen, waarvan geologen vermoeden dat de weggeslagen top van deze vulkaan zich op het strand van Chinitna Bay bevindt.

Als je kiest voor een verblijf in de Bear Mountain Lodge, beleef je zeker een heel bijzondere tijd. Vanaf het moment dat het vliegtuig vanuit Kenai City vertrekt, wordt het een aaneenschakeling van hoogtepunten, die variëren van het prachtige landschap tot het zien van bruine beren. 

Lees meer over deze reis Wat is inbegrepen?

Dagprogramma

Dag 1 - Vlucht van Kenai City naar Bear Mountain Lodge: Vanmorgen stap je omstreeks 09.00 uur aan boord van een klein vliegtuigje van Alaska West Air in Kenai City. In circa vijfenveertig minuten vlieg je over de Cook Inlet naar Chinitna Bay. Hier word je opgewacht door een ranger, die je meemeent naar de Bear Mountain Lodge, gelegen in het Lake Clark National Park. Niet lang nadat je gesetteld bent begint de eerste tour op zoek naar beren. Wanneer aan het einde van de middag de daggasten terugvliegen blijf je achter in dit paradijs. Voor of na het diner gaat men vaak weer op pad om beren te kunnen spotten.
Dag 2 - Beren observeren in Lake Clark National Park: Chinitna Bay heeft enkele observatieplatforms en afhankelijk van in welk seizoen je reist, ga je op zoek naar de beste plekken om beren te spotten. Dit kan vanaf één van de platforms zijn of bijvoorbeeld op het strand, wanneer ze op zoek gaan naar voedsel in het water. De ervaren gidsen nemen je in een oude schoolbus mee over het strand naar de beste locatie. Overdag ben je samen met de daggasten, maar wanneer zij vertrekken is er 's avonds ook nog uitgebreid de mogelijkheid op pad te gaan. Het is dan rustiger en juist dan is er veel tijd om op persoonlijke wensen in te gaan. Wil je graag een bepaalde foto maken of heb je andere ideeën, geef dit dan gerust door aan de gids.
Dag 3 - Vlucht terug naar Kenai City: Vandaag word je om 10.00 uur weer teruggevlogen naar Kenai City, waar je de auto weer ophaalt en verder reist naar de volgende mooie bestemming binnen Alaska.
Karin Tolsma

Reisexpert

Liever echt maatwerk? Of vragen over deze reis?

Ben je helemaal óm en wil je meteen deze reis boeken? Gebruik dan onderstaande opties om jouw variant te selecteren en klik op 'Boek'. Je kunt ook nog extra wensen doorgeven. Ben je toch op zoek naar 100% maatwerk (bijvoorbeeld op basis van deze reis)? Vraag dan een maatwerk offerte aan en we nemen vliegensvlug contact met je op.

Maatwerk offerte 026 3529 390
Om resultaten te zien, vul alle vier onderstaande filters in

Vol
Gegarandeerde vertrekdatum
Nog een paar plaatsen beschikbaar
Nog genoeg plaatsen beschikbaar

Heb je vragen over deze reis?

Onze reisexperts kennen íedere uithoek van hun bestemming. Nou ja, bijna dan. Neem contact met ons op en we helpen je graag.

Ik wil bellen Mail ons

Een ogenblik geduld alstublieft. De prijzen worden geladen.

Wat is inbegrepen?

Inbegrepen:
• retour vlucht vanaf Kenai naar de lodge
• maaltijden
• 2 overnachtingen
• dagelijks meerdere berenexcursies inclusief begeleiding
• park service fee en sales tax

Niet inbegrepen:
• drankjes 

Voor al onze berenexcursies gelden afwijkende annuleringsvoorwaarden. Wij informeren je hierover bij boeking. 

Wil je deze reis boeken?

Bel ons of bezoek deze pagina op tablet (houd hem dan horizontaal) of desktop computer om de boeking af te ronden.

026 3529 390

Liever je wensen per mail doorgeven?

Dat kan. Laat ons je wensen weten en we gaan voor je aan de slag.

Mailen

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.