Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Zuid-Afrika

Gezondheid

Terug

Inentingen zijn niet verplicht, maar vaccinatie tegen DTP en Hepatitis A is wel aan te raden.

Voor de noordelijke Zuid-Afrikaanse provincies KwaZulu Natal en Mpumalanga (inclusief het Krugerpark) en voor het noorden van Namibië (Etosha en Caprivi-strook) worden malariaprofylaxe geadviseerd. Het risico is in Zuid-Afrika het hoogst in de periode oktober tot mei. Voor Namibië geldt het risico het hele jaar. Voor uitgebreide informatie hierover raden wij je aan contact op te nemen met je huisarts, de GG&GD of het Rotterdams Havenziekenhuis. Daarnaast is informatie te vinden op de volgende websites:
www.lcr.nl 

Als je medicijnen gebruikt, is het verstandig om hiervan genoeg vanuit Nederland mee te nemen. Neem ook het recept van de medicijnen mee.

Leidingwater is in de grote steden over het algemeen gewoon drinkbaar. In afgelegen of landelijke gebieden is het, zeker als je niet in een luxe accommodatie verblijft, beter om het leidingwater niet te drinken. Er is dan altijd water in flessen beschikbaar.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe