Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Zuid-Afrika

Een wereld op zich

Terug

Wild kijken is een fantastische ervaring en Zuid-Afrika biedt daar ruim de gelegenheid voor. Bijzonder is ook de afwisseling tussen de veelzijdige natuur en de gezellige, vaak historische plaatsjes.

Wild spotten blijft een onbeschrijfelijke ervaring en Zuid-Afrika biedt daar ruim de gelegenheid voor tijdens je rondreis. Interessant is ook de afwisseling tussen de veelzijdige natuur en de gezellige en historische plaatsjes. Van heuvelachtige wegen tot uitgestrekte vlaktes en van knusse bed & breakfasts tot stijlvolle lodges in wildreservaten - er is keuze genoeg!

Het weer in Zuid-Afrika is over het algemeen zonnig en aangenaam. De Kaap kent een Middellandse Zeeklimaat met regenval in de (Zuid-Afrikaanse) winter. Winters zijn mild, hoewel er wel eens sneeuw valt in de hoger gelegen gebieden van de Kaapprovincie en in de bergen van Natal. Verder is het oosten tropisch warm en vochtig, maar in de Drakensbergen heerst een gematigd klimaat. Het noorden (Kalahari) en het westen (Alexanderbaai) hebben een woestijnklimaat. Zomer en winter zijn omgekeerd aan de onze. In oktober begint de lente en dat is een goede periode voor een rondreis.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe