Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Argentinië

Geografie

Terug

Rondreizen door Argentinië biedt een zeer gevarieerd landschap. De oppervlakte van Argentinië bedraagt 2.766.890 km². Dat is ongeveer 67 keer Nederland. 

In het noordoosten bevinden zich de prachtige watervallen van Iguazú, midden in het regenwoud. In het noordwesten, op de grens met Chili, sieren rode rotsformaties en eindeloze zoutvlaktes de horizon. In het midden van Argentinië liggen de pampa's. Deze uitgestrekte vlaktes worden bewoond door de gaucho's. Verder naar het zuiden begint het Argentijnse deel van Patagonië, voor velen het meest bekende gebied van Argentinië. Gletsjers, felblauwe meren, oerbossen, met sneeuw bedekte bergtoppen en een oneindige wildernis domineren hier het landschap. 

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gerust op reis?

Géén aanbetaling voor reizen naar Finland, Noorwegen, IJsland en Alaska en tot 31 dagen voor vertrek gratis annuleren (enkele uitzondering mogelijk). Boek vóór 18 mei 2021.

Reizen bekijken Lees meer