Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Argentinië

Beste reistijd

Terug

Er is niet één beste reistijd voor Argentinië. Een reis naar Argentinië kan het hele jaar door. De uitgestrektheid van het land zorgt er wel voor dat bepaalde gebieden in het zuiden maar een deel van het jaar goed te bezoeken zijn.

Het klimaat in het noorden zorgt ervoor dat deze regio het hele jaar door goed te bezoeken is. Mei tot september is voor de subtropische gebieden in het noorden van Argentinië de beste reistijd. Voor Patagonië is oktober tot maart het meest geschikt. De rest van het land kan het hele jaar door worden bezocht. In het gebied rondom Salta is het tussen januari en maart regenseizoen. Reis je hier in deze periode naartoe, dan kan dat alleen met een auto met vierwielaandrijving.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gerust op reis?

Géén aanbetaling voor reizen naar Finland, Noorwegen, IJsland en Alaska en tot 31 dagen voor vertrek gratis annuleren (enkele uitzondering mogelijk). Boek vóór 18 mei 2021.

Reizen bekijken Lees meer