Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Argentinië

Het ruige zuiden

Terug

Argentinië, het land van voetbal en de tango! Maar je ontdekt tijdens je Argentinië rondreis ook ijzige gletsjers en watervallen midden in de jungle, bruisende steden en bijzondere wilde dieren. Eén ding is zeker: door de grote contrasten is je reis naar Argentinië gegarandeerd afwisselend.

Askja Reizen organiseert al jarenlang reizen naar Argentinië. En dat doen we met veel plezier. Argentinië is een zeer afwisselende bestemming. Van de watervallen van Iguazú in het noorden tot de gletsjers en vulkanen in Patagonië: waar je ook naartoe gaat, een reis naar Argentinië staat voor puur genieten! 

Door Argentinië reizen kan het hele jaar, maar Argentinië heeft wel een bijzonder klimaat. De uitgestrektheid van het land zorgt ervoor dat bepaalde gebieden in het zuiden maar een deel van het jaar goed te bezoeken zijn. Het noorden is het hele jaar door goed te bezoeken. Mei tot september is voor de subtropische gebieden in het noorden van Argentinië de beste reistijd. Bezoek je Patagonië, dan is oktober tot maart het meest geschikt. De rest van het land kan het hele jaar door worden bezocht. In het gebied van rondom Salta is het tussen januari en maart regenseizoen. Als je hier in deze periode reist, kan dit alleen met een auto met vierwielaandrijving.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gratis annuleren bij vertrek vóór 1 december

Tot 6 weken voor vertrek en geldig voor IJsland en Noorwegen (m.u.v. scheepsreizen)

Bekijk reizen Meer informatie

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.