Argentinië

Het ruige zuiden

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Iguazú watervallen
 • Perito Moreno gletsjer, Argentinië

Argentinië, het land van voetbal en de tango! Maar ook ontdekt u ijzige gletsjers en watervallen midden in de jungle, bruisende steden en bijzondere wildlife tijdens een rondreis Argentinië. Eén ding is zeker, door de grote contrasten is een Argentinië vakantie gegarandeerd afwisselend. Lees verder...

In het noorden van Argentinië rondom Salta bestaat uw uitzicht uit de meest prachtige rotsformaties. Genieten van een goed glas wijn rechtstreeks uit de lokale wijngaarden is een aanrader tijdens uw vakantie Argentinië. In het koude Patagonië liggen besneeuwde toppen en gletsjer die uit het Andes gebergte naar de bewoonde wereld stromen. Ga tijdens uw rondreis Argentinië op zoek naar walvissen en pinguïns of maak een avontuurlijke bootreis in het ruige zuiden! Een niet te missen hoogtepunt van Argentinië zijn de watervallen van Iguazú. Een bezoek aan dit natuurwonder van wereldformaat voegen onze reisexperts graag toe aan uw Argentinië vakantie.

Uiteraard kunt u uw rondreis Argentinië uitbreiden met een reis naar Chili of maak een cruise naar Antarctica. Er zijn diverse opties, laat onze reisexperts u verrassen met een passende combinatiereis.

Askja Reizen
Onze Argentinië reisexperts helpen u graag bij het samenstellen van individuele Argentinië reizen of een internationale groepsreis en maken gebruik van ons grote aanbod aan mogelijkheden. Zodat u de veelzijdigheid van dit gastvrije land op uw eigen wijze ervaart.

Wilt u zelf uw Argentinië vakantie samenstellen? Laat u inspireren door een bestaande rondreis Argentinië of leg uw wensen aan ons voor. Askja is namelijk dé specialist voor een rondreis Argentinië. Askja heeft al bijna 30 jaar ervaring in het verzorgen van op maat gemaakte reizen naar landen waar ruimte, stilte en indrukwekkende natuur de hoofdrol spelen. Een van onze reisexperts maakt graag een reisvoorstel voor u. Zij hebben Argentinië zelf bezocht en kunnen u optimaal adviseren bij de keuze van uw ideale reis naar Argentinië.

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze reisexperts kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Reisexpert Argentinië
Léonie van Rossem Reisexpert

Argentinië is een land van uitersten. Indrukwekkende watervallen en eindeloze zoutvlaktes in het noorden tot de imponerende gletsjers in het zuiden. De variatie maakt het zo’n bijzondere bestemming.

Reviews - gemiddelde score voor Argentinië: 8.1/10 - Lees meer reviews »

  • Argentinië
   Review van 10 maart 2017
   SCORE: 5/5

   "combinatie van de Stad Buenos Aires en de overweldigend mooie natuur op diverse plekken in het grote Argentinië is top"

  • Argentinië
   Review van 2 maart 2017
   SCORE: 4/5

   "Prachtige reis in mooi maar prijzig land. mogelijk ook een restaurant keuze aangeven in een paar prijsklassen. geld wisselen is niet altijd eenvoudig en tijdrovend....

  • Argentinië
   Review van 28 februari 2017
   SCORE: 4/5

   "In Argentinie was het net wat minder verzorgd dan in Chille met ondanks dat een prachtig land en een prachtige reis. "

  • Argentinië
   Review van 2 december 2016
   SCORE: 4/5

   "De locatie van hotel Babel uitstekend. Fietstocht met gids was leuke ervaring. De accomodaties in Argentinië vielen tegen, helaas geen B&B's, maar in Chili weer...

  • Argentinië
   Review van 28 april 2016
   SCORE: 4/5

   "De carretera austral is prachtig. De goede auto is wel cruciaal. Ga in geen geval akkoord met een Toyota RAV 4. En neem een Lonely Planet mee voor de broodnodige...

  • Argentinië
   Review van 28 april 2016
   SCORE: 4/5

   "Vrijwel alles is volgens verwachting, of zelfs boven verwachting verlopen. "

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Peninsula Valdés
Impression
Employee
Watervallen van Iguazú
Impression
Employee
Lake Crossing
Impression
Employee
Land van IJs
Impression

Afbeeldingen (1/6)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

zondag 26 nov
Locatie: Amsterdam
Informatiedag Argentinië

Aanmelden

zaterdag 27 jan
Locatie: Rotterdam
Informatiedag Argentinië

Aanmelden

Bekijk meer informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.