Noorwegen winterreizen

Noorderlicht in winterse sferen

Scroll naar beneden om meer te ontdekken
play_arrow
 • Noorderlicht, Noorwegen
 • Lofoten, Noorwegen
 • Huskysafari omgeving Tromsø, Noorwegen

De grootte van Noorwegen en de onderlinge verschillen in regio’s maken Noorwegen tot een unieke winterbestemming. De kans om tijdens een wintervakantie in Noorwegen het noorderlicht te zien geeft een extra dimensie aan uw reis! Lees verder...

Ontdek Noorwegen in de winter! In Noorwegen zijn de bergen machtig, de gletsjers koud en ongenaakbaar en het Noorderlicht is er mooier dan u ooit gezien heeft. Hoewel Noorwegen op dezelfde breedtegraad als AlaskaGroenland en Siberië ligt, is het klimaat van Noorwegen in vergelijking milder en aangenamer. De kust van Noorwegen spreekt tot de verbeelding met spectaculaire fjorden en ongeveer 15.000 eilanden. Een vakantie in de winter in Noorwegen is in alle opzichten uniek!

Het noorderlicht is een adembenemende ervaring. Wat ervan op foto en film is vastgelegd is fraai, maar niet meer dan een vlakke, tweedimensionale impressie van het fenomeen. Je ziet nooit meer dan een deel van de hemel vastgelegd en zowel film als foto missen de wilde energie die de Aurora meevoert als het met grote vaart door de lucht kronkelt. Het beste wat je kunt doen is je volledig overgeven aan dit schouwspel. De intense schoonheid van het noorderlicht laat zich nu eenmaal niet vastleggen.

Askja Reizen
Als echte Noorwegen kenner hebben wij een groot aanbod individuele winter rondreizen in het noorden van Noorwegen. Een van de mooiste treinreizen ter wereld, tussen Oslo en Bergen, gaat door prachtige winterse landschappen. Of maak een reis naar de Lofoten en Vesterålen in de winter. U kunt in Noorwegen een huskysafari, een huttentocht of sneeuwscootertocht maken.

Wilt u zelf uw reis samenstellen, een van onze reizen uitbreiden of veranderen, een bijzondere excursie in uw reis opnemen? Laat u inspireren door een bestaande reis of leg ons uw wensen voor.

Een van onze Noorwegen kenners maakt graag een reisvoorstel voor u met een aanbieding voor uw reis naar Noorwegen. Zij hebben Noorwegen bezocht en kunnen u optimaal adviseren bij de keuze van uw ideale vakantie naar Noorwegen!

Inklappen

Alles is mogelijk

Onze specialisten kennen uw favoriete land op hun duimpje en helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis.

Product manager Noorwegen winterreizen
Ilse van der Horst-Borghouts Product manager

Tromsø in de winter: de gezelligheid van een stad, het winterse landschap, een groep orka’s en, met een beetje geluk, Noorderlicht. Wat een combinatie!

Reviews - gemiddelde score voor Noorwegen winterreizen: 8.6/10 - Lees meer reviews »

  • Noorwegen winterreizen
   Review van 4 oktober 2017
   SCORE: 3/5

   "Op en Top Noorwegen is een mooie reis. Maar let op: in het naseizoen is er tijdens deze reis buiten het natuurschoon weinig te beleven (cultuur, culinair). "

  • Noorwegen winterreizen
   Review van 12 september 2017
   SCORE: 4/5

   "Voor een eerste kennismaking met Noorwegen voodeet deze rondreis zeker aan onze verwachting. We hebben genoten en gaan zeker terug."

  • Noorwegen winterreizen
   Review van 22 augustus 2017
   SCORE: 4/5

   "Askja reizen heeft voor ons een mooie reis op maat gemaakt, die voldeed aan onze verwachtingen. "

  • Noorwegen winterreizen
   Review van 22 augustus 2017
   SCORE: 5/5

   "Prachtig land. Voldeed aan al onze verwachtingen."

  • Noorwegen winterreizen
   Review van 14 augustus 2017
   SCORE: 4/5

   "Dinner opties moeten duidelijker. Daarnaast nog meer detail tav de kosten van de ferries maar wat was dat toch een avontuur - die ferries - heel gaaf. Ook de overtochten...

  • Noorwegen winterreizen
   Review van 4 augustus 2017
   SCORE: 5/5

   "Noorwegen is een prachtig land met een grote diversiteit aan natuur!"

DINGEN DIE JE GEDAAN MOET HEBBEN

Een kleine selectie van tips en bezienswaardigheden van onze medewerkers en reisleiders.

Employee
Noorderlicht zoeken
Impression
Employee
Sneeuwhotel Kirkenes
Impression
Employee
De Noordkaap
Impression
Employee
Vakantiehuisje aan zee
Impression

Afbeeldingen (1/9)

Informatiedagen

Wilt u kennismaken met Askja Reizen of met een van onze bijzondere bestemmingen? U bent van harte welkom op ons kantoor in Arnhem, om de presentaties bij te wonen. Daarnaast worden er op verschillende plaatsen in het land informatiedagen gehouden. Het bijwonen van de presentaties is helemaal gratis, de koffie staat voor u klaar. Wél verzoeken wij u vooraf in te schrijven.

Bekijk informatiedagen

Reisbrochure Askja

Vraag onze gratis brochures aan

Tjokvol reisinspiratie, gewoon op uw deurmat.