Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Chili

Visum

Terug

Burgers met een geldig Nederlands paspoort kunnen zonder visum als toerist naar Chili reizen voor een periode van 90 dagen. Het paspoort moet geldig zijn tot 6 maanden na terugkeer. 

Het is verplicht dat iedere persoon een eigen paspoort heeft. Kinderen kunnen dus niet op het paspoort van hun ouders meereizen. Ook een baby heeft een eigen paspoort nodig. Ouders die reizen met een kind van onder de 18 wordt dringend geadviseerd documenten mee te nemen die bewijzen dat het kind van hen is. Gescheiden ouders en ouders die alleen met hun kind(eren) reizen, wordt sterk aangeraden een brief (bij voorkeur in het Engels) mee te nemen met daarin toestemming van de andere ouder. Voor meer informatie adviseren we je contact op te nemen met het consulaat. De douane kan je verzoeken om je retourticket te tonen en/of aan te tonen dat je over voldoende middelen voor je (terug)reis beschikt. 

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gratis annuleren bij vertrek vóór 1 december

Tot 6 weken voor vertrek en geldig voor IJsland en Noorwegen (m.u.v. scheepsreizen)

Bekijk reizen Meer informatie

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.