Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Chili

Land van contrasten

Terug

Met een lengte van 4.000 kilometer heeft Chili alle vormen van natuurschoon die moeder natuur bedacht heeft: de droge Atacama-woestijn, groene oerbossen, besneeuwde vulkanen, indrukwekkende gletsjers en blauwe meren. Suggesties genoeg voor een schitterende rondreis Chili!

Askja Reizen organiseert al jaren reizen naar Chili. En dat doen we met veel plezier. Het is een zeer afwisselende bestemming: van de pampa en de altiplano in het noorden tot de gletsjers en vulkanen in Patagonië. Waar je ook naartoe gaat, een reis naar Chili staat voor puur genieten. 

Door Chili reizen kan het hele jaar, maar Chili heeft wel een bijzonder klimaat. De uitgestrektheid van Chili zorgt ervoor dat bepaalde gebieden in het zuiden maar een deel van het jaar goed te bezoeken zijn. Het noorden is het hele jaar door te bezoeken. Vanwege de ligging op het zuidelijk halfrond zijn de seizoenen in Chili tegengesteld aan die van Nederland. De zomer duurt van december tot en met maart en de winter van juni tot en met september. Bezoek je Patagonië, dan is november tot maart de beste reistijd. De woestijn in Chili is het aangenaamst in de herfst of lente. Het midden van Chili kan het hele jaar door bezocht worden.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gerust op reis?

Tot 60 dagen voor vertrek gratis omboeken. Code oranje? Binnen 30 dagen voor vertrek gratis omboeken of annuleren.

Reizen bekijken Lees meer