Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Camperhuur Chili

Terug

Een roadtrip in Chili per camper is zeker aan te raden. Een camper biedt de vrijheid om een nacht langer te blijven als je nog niet uitgekeken bent op een van de vele mooie plekken die Chili te bieden heeft. Het Chileense bedrijf Holiday Rent heeft ruim 10 jaar ervaring met het verhuren van campers in dit uitgestrekte land. Je geniet op deze manier optimaal van Chili én Argentinië, want bij Holiday Rent mag je met de camper ook de grens oversteken. Houd er rekening mee dat bijna alle campers in Chili eenvoudig zijn.

Kamperen in Chili is een ideale manier van reizen. Je bepaalt zelf hoe lang je ergens blijft en wanneer je weer verder rijdt. In de meeste gebieden zijn genoeg campings, maar je kunt ook altijd bij locals vragen of je de camper bij hen mag neerzetten. Het hoofdkantoor van Holiday Rent zit in Santiago. Tegen een toeslag is het mogelijk om campers op andere plekken op te halen en in te leveren.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gratis annuleren bij vertrek vóór 1 december

Tot 6 weken voor vertrek en geldig voor IJsland en Noorwegen (m.u.v. scheepsreizen)

Bekijk reizen Meer informatie

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.