Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Botswana

Safari pur sang

Terug

Botswana is dé perfecte bestemming voor het ultieme safarigevoel. Door Botswana reizen is kennismaken met een prachtig stukje Afrika, waar je een overvloed aan wild en overweldigende natuur te wachten staat.

Botswana is dé perfecte bestemming voor het ultieme safarigevoel. Dit prachtige land heeft een grote variëteit aan wild en een overweldigende natuur. Een van de hoogtepunten is het betoverende landschap van de Okavango Delta. Daarnaast mag Chobe National Park zeker niet op je lijst ontbreken. Hier kom je oog in oog te staan met grote kuddes olifanten en buffels. Reizen in Botswana is vrij makkelijk, zeker als je meegaat met een van de vele verschillende groepsreizen onder begeleiding van professionele gidsen. Reis je individueel, dan kun je kiezen voor het gebruik van een terreinwagen of je laten invliegen naar een lodge in de Delta. Het is het meer dan waard!

Botswana kent een klimaat met een droog seizoen en een regenseizoen. Als je niet graag reist in een periode met extreme hitte, korte maar hevige regenbuien en een hoge luchtvochtigheidsgraad, kun je het regenseizoen (van eind oktober t/m maart) beter vermijden. De beste reistijd voor Botswana is de winterperiode van mei t/m oktober.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe