Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Camperhuur Botswana

Terug

Botswana is een land waar je goed met een camper kunt reizen. De meest gebruikte doorgaande wegen in Botswana, van Ngoma Bridge naar Kasane en via Nata naar Maun, zijn geasfalteerd. Soms kom je wel trajecten tegen met zogenaamde 'potholes'. Andere veel voorkomende obstakels op de weg zijn koeien, geiten en ezels, maar ook mensen die van het ene dorp naar het andere lopen. Let dus goed op!

Voor Namibië geldt dat er in de steden meerdere campings zijn met redelijke tot goede faciliteiten. Als je in een van de nationale parken wilt kamperen, moet je hiervoor al heel bijtijds reserveren, zeker in het hoogseizoen. Op de website van 'Namibia Wildlife Resorts' kun je een plek reserveren in kampen in bijvoorbeeld Etosha National Park, maar ook bij Sesriem of de Fish River Canyon. Als je een 4WD-camper met een tent op het dak huurt, is het een bijzondere ervaring om vanuit je tent te kunnen uitkijken op bijvoorbeeld de woestijnolifanten die langs de kampeerplaats bij de Palmwag Lodge trekken. Een bezoek aan de echte wildernis van Moremi en Savuti in Botswana, op eigen gelegenheid met een 4WD-camper, raden we alleen aan mensen aan die zéér ervaren zijn in het rijden op GPS-coördinaten. Vraag onze reisspecialisten gerust om advies.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe