Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Australië

Regio's

Terug

Great Barrier Reef
Dit grootste rif ter wereld strekt zich uit langs de oostkust van Australië, van Lady Elliott Island in het zuiden tot even boven de punt van Cape York. Het is moeilijk onder woorden te brengen hoe mooi deze tropische omgeving is. Er zijn azuurblauwe zeeën, parelwitte stranden, met koraal omgeven groene eilanden en snorkel- en duikmogelijkheden te over. Genieten is dé tip, ga het zelf ervaren!

Fraser Island
Fraser Island is het grootste zandeiland ter wereld, maar op deze werelderfgoedlocatie hangt ook een sfeer van ongerepte wildernis. Je vindt er regenwoud, een rijk vogelleven, zoetwatermeren en van augustus tot oktober kun je voor de kust walvissen (humpback whales) spotten. Dit is een bestemming voor natuurliefhebbers, maar ook voor 4WD-enthousiastelingen.

Outback
Wanneer je de kust verlaat, maak je na soms enkele kilometers al kennis met de ongelooflijke uitgestrektheid van de zogenaamde ‘outback’. Je vindt er lange, oneindig lijkende wegen, hobbelige ‘dirtroads’, woestijnen, zoutmeren en grote Australische boerderijen, de zogenaamde 'cattle stations'. De outback vormt zeker een interessant deel van Australië. Maar bereid je wel goed voor, want de ‘outback’ kan onverbiddelijk zijn.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gerust op reis?

Tot 60 dagen voor vertrek gratis omboeken. Code oranje? Binnen 30 dagen voor vertrek gratis omboeken of annuleren.

Reizen bekijken Lees meer