Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Australië

The land down under

Terug

Een rondreis Australië betekent oog in oog staan met unieke diersoorten, ruige berggebieden en de intrigerende outback. Ontdek trendy steden als Sydney en Melbourne en het kleurrijke Great Barrier Reef, een eldorado voor duikers en snorkelaars, tijdens je vakantie in Australië.

Australië heeft een relaxte sfeer en een aangenaam klimaat. De mensen zijn vriendelijk en het is een makkelijk land om in te reizen, of je nu de populaire oostkust bezoekt of liever opgaat in de ruimte en stilte van het binnenland of de ruige westkust. Je zult je er in alle gevallen verrassend snel thuis voelen.

De beste reistijd voor Australië hangt nauw samen met je reisplannen, maar over het algemeen kun je zeggen dat de periode september, oktober en november voor bijna heel Australië een uitstekende reistijd is. Ga je buiten deze periode, dan is het raadzaam om je reisschema wat aan te passen aan het klimaat van de te bezoeken regio’s. Vergeet geen belangrijke dingen in je bagage te stoppen met onze handige paklijst Australië.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Gerust op reis?

Tot 60 dagen voor vertrek gratis omboeken. Code oranje? Binnen 30 dagen voor vertrek gratis omboeken of annuleren.

Reizen bekijken Lees meer