Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Uniek & Boetiek Zuid-Afrika

  • • Luxe guesthouses, safari lodges en privé reservaat bij Krugerpark
  • • Slapen in het hart van iSimangaliso Wetland
  • • Tembe Elephant Park, Addo en Route 62
Duur 23 Dagen

Soort Individuele reizen

Prijs (vanaf) € 3.255

Luxe lodges en bijzondere locaties

Deze reis is een combinatie van de vele nationale parken, natuurgebieden, prachtige kustlijnen en gezellige dorpjes die Zuid-Afrika rijk is. De bijzondere ligging van de gekozen guesthouses en safarilodges zorgt ervoor dat je optimaal geniet van de natuurrijke sfeer van de gebieden. Zo verblijf je in een tentenkamp aan een open vlakte in het Krugerpark, een kamp omringd door dichte bossen in het Tembe Elephant Park. Ook kijk je uit over Lake St. Lucia in het iSimangaliso Wetland Park. De nog onontdekte Wild Coast verbindt de ruige Drakensbergen met de Tuinroute en de pittoreske Route 62 brengt je door de uitgestrekte Karoo naar de wijnlanden en Camps Bay bij Kaapstad. 

De Iketla lodge is een heerlijk begin van deze reis: perfect voor wandelingen door de omliggende kloof en als uitvalsbasis voor de Panoramaroute. In Kruger verblijf je in twee verschillende safarikampen in een privéreservaat, waar je met een jeepsafari op zoek gaat naar het grote wild. Dat doe je ook in Tembe Elephant Park, dat nog niet door massatoerisme ontdekt is. In Swaziland overnacht je in een authentieke rondavel, in Morgans Bay aan de Wild Coast direct aan zee en in de lodge grenzend aan Addo Elephant Park tussen de glooiende Zuurberg Mountains. Struisvogels, walvissen, afgelegen strandjes, heerlijke wijnen, Kaap-Hollandse huizen - dat is nog maar een kleine greep uit wat de Tuinroute en de schilderachtige Route 62 tussen Camps Bay en Kaapstad te bieden hebben.

Lees meer over deze reis Wat is inbegrepen?

Dagprogramma

Dag 1 - Johannesburg: Johannesburg biedt een scala aan mogelijkheden, van diverse musea, theaters en het interessante Soweto tot winkels, marktjes, pleinen en gezellige terrasjes.
Dag 2 - Naar Ohrigstad, perfect uitgangspunt voor de Panoramaroute: De prachtige omgeving van de lodge waar je verblijft is perfect voor wandelingen. Ohrigstad ligt ideaal om de Panoramaroute te verkennen. Langs het noordelijke rondje verken je onderweg onder andere de Blyde River Canyon, de Drie Rondavels, Bourke’s Luck Potholes en de fascinerende vergezichten bij Pinnacle Rock en God’s Window. Het zuidelijke rondje neemt je mee langs de watervallen in de buurt bij Sabie.
Dag 3 - Naar privéreservaat bij Kruger National Park: Vandaag begin je aan een safari-avontuur in een 12000 hectare grote wildernisconcessie in het Krugerpark, ten noorden van Rest Camp Skukuza. Je overnacht vanavond in de Rhino Post Safari Lodge, die gebouwd is met natuurlijke materialen zoals steen, hout, riet en canvas. Elke suite heeft een complete inrichting en de slaapkamer en lounge bieden een prachtig uitzicht op de rivierbedding.
Dag 4 - Vrije dag privéconcessie in Kruger National Park: Na de ochtendsafari verhuis je binnen de privéconcessie naar het Plains Camp. Je overnacht in een van de vier Afrikaanse tenten in ontdekkingsreiziger-stijl, die uitkijken op de spectaculaire Timbitene-vlakte. Er zijn elke dag safari-activiteiten inbegrepen.
Tessa Koops

Reisexpert

Liever echt maatwerk? Of vragen over deze reis?

Ben je helemaal óm en wil je meteen deze reis aanvragen? Gebruik dan onderstaande opties om jouw variant te selecteren en klik op 'Aanvragen'. Je kunt ook nog extra wensen doorgeven. Ben je toch op zoek naar 100% maatwerk (bijvoorbeeld op basis van deze reis)? Vraag dan een maatwerk offerte aan en we nemen vliegensvlug contact met je op.

Maatwerk offerte 026 3529 390
Om resultaten te zien, vul alle vier onderstaande filters in

Vol
Gegarandeerde vertrekdatum
Nog een paar plaatsen beschikbaar
Nog genoeg plaatsen beschikbaar

Heb je vragen over deze reis?

Onze reisexperts kennen íedere uithoek van hun bestemming. Nou ja, bijna dan. Neem contact met ons op en we helpen je graag.

Ik wil bellen Mail ons

Een ogenblik geduld alstublieft. De prijzen worden geladen.

Overige info

Prijzen
De gepubliceerde prijzen zijn indicatieprijzen per persoon exclusief vluchten.

Autohuur
In de prijs is een huurauto van Avis inbegrepen. Alle categorieën zijn het genoemde autotype of vergelijkbaar. Kijk voor meer details op de website van Avis.

Wat is inbegrepen?

Inbegrepen:
• ontvangst door lokale vertegenwoordiger op luchthaven
• 22 overnachtingen in luxe en comfortabele safarilodges, guesthouses en B&B’s in 2-persoonskamer
• 13x ontbijt, 1x diner en ontbijt, 2x fully inclusive, 5x volpension inclusief activiteiten
• 22 dagen Avis huurauto naar keuze inclusief volledige ‘Premium cover’ verzekering met schade- en diefstaldekking, inzittende verzekering, banden/voorruit dekking en sandblasting schade, ongelimiteerd aantal kilometers, extra bestuurder en lokale 14% belasting
• one way fee
• entreegelden voor privéreservaat bij Kruger, Hlane en Tembe National Park
• ondersteuning door onze lokale agent
• uitgebreid Engelstalig informatiepakket met routebeschrijving ter plaatse
• bij boeking Nederlandstalig informatiepakket
• CO2 compensatie reis

Niet inbegrepen:
• internationale vlucht, luchthavenbelasting en brandstoftoeslag
• overige autohuurkosten zoals cross border fee Swaziland à ZAR600, contractfee ZAR99 en optionele GPS
• overige maaltijden
• brandstof en parkeergelden
• niet genoemde entreegelden voor o.a. Lake St. Lucia voor 2 personen inclusief auto ca. ZAR220 (contant te betalen)
• reserveringskosten
• reis- en/of annuleringsverzekering

Wil je deze reis aanvragen?

Bel ons of bezoek deze pagina op tablet (houd hem dan horizontaal) of desktop computer om het aanvragen af te ronden.

026 3529 390

Liever je wensen per mail doorgeven?

Dat kan. Laat ons je wensen weten en we gaan voor je aan de slag.

Mailen

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.