Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Okavango Explorer

  • • Dieren vanuit de lucht spotten
  • • Overnachten op plek in middle of nowhere
  • • Unieke Okavango Delta ervaren
Duur 3 Dagen

Soort Fly-in safari

Prijs (vanaf) € 1.120

Een must voor elke Botswana reis

De Okavango Delta is een van de meest magische componenten van Botswana. Deze ware wildernis kun je alleen per vliegtuigje bereiken. Je safari-avontuur begint wanneer je aan boord gaat. Vervolgens zie je in vogelvlucht de uitgestrekte delta onder je voorbij glijden. Op verschillende drooggevallen eilandjes verspreid over de delta liggen prachtige kampen, waarvan je er op één overnacht. Afhankelijk van de accommodatie en de ligging zijn er per dag diverse activiteiten inbegrepen.

Zodra je landt op de privélandingsbaan van de lodge, voel je de gastvrijheid van het personeel. Tijdens de transfer naar je kamp is de kans groot dat je onderweg al wild tegenkomt. Maar er is geen haast. Het draait om jou en jouw belevenis in dit bijzondere stukje natuur. Twee nachten verblijf je op een mooie plek, waarbij het niveau van luxe en comfort samenhangen met je gekozen accommodatieklasse. De ochtenden en avonden staan in het teken van wild spotten. Tussendoor word je verwend met heerlijk eten en is er tijd om te ontspannen. Afhankelijk van het gebied en de lodge verken je de omgeving per mokoro, boot, safarivoertuig of te voet. Een reis naar Botswana in het algemeen en naar de Okavango Delta in het bijzonder is niet bepaald een goedkope optie, maar het gevoel van vrijheid en de pracht en eenzaamheid van het gebied en het wild zijn een onbetaalbare ervaring!

Lees meer over deze reis Wat is inbegrepen?

Dagprogramma

Dag 1 - Vanuit Maun per vliegtuigje naar kamp in Okavango delta: Vanaf de kleine luchthaven van Maun vertrek je in een Cessna vliegtuigje naar een van de kampen in de Delta. Je vliegt laag over de Okavango Delta, waarbij je de moerasgebieden, kleine eilandjes en soms kuddes buffels of olifanten onder je door ziet gaan. Een onbeschrijflijk mooie belevenis!  Budget klasse (3,5*) Moremi Crossing (waterkamp)Standard klasse (3,5-4*) Pom Pom Camp (landkamp)
Dag 2 - Afhankelijk van het kamp op safari door de Okavango Delta: De Okavango Delta is 's werelds grootste binnenlandse delta dat in het stroomgebied van de Kalahari ligt. Deze oase in het midden van de woestijn is rijk aan een grote verscheidenheid wilde dieren. Naast het veel voorkomende wild biedt de Delta de perfecte omstandigheden voor op het moeras aangepaste antilopen soorten zoals de rode Lechwe en de mooie, maar lastig te spotten Sitatunga.  Je verblijft in het kamp van jouw keuze met de hierbij behorende activiteiten per dag, welke in het teken staan van het spotten van wild en het verkennen van de natuurrijke omgeving.
Dag 3 - Okavango Delta naar Maun: Na het ontbijt word je naar de landingsbaan gebracht, waar je wordt opgehaald om teruggevlogen te worden naar Maun. De tijd kan van te voren niet worden bevestigd. Dit hoor je ter plaatse en hangt af van de planning op die dag.
Tamara Stuijt

Reisexpert

Liever echt maatwerk? Of vragen over deze reis?

Ben je helemaal óm en wil je meteen deze reis aanvragen? Gebruik dan onderstaande opties om jouw variant te selecteren en klik op 'Aanvragen'. Je kunt ook nog extra wensen doorgeven. Ben je toch op zoek naar 100% maatwerk (bijvoorbeeld op basis van deze reis)? Vraag dan een maatwerk offerte aan en we nemen vliegensvlug contact met je op.

Maatwerk offerte 026 3529 390
Om resultaten te zien, vul alle vier onderstaande filters in

Vol
Gegarandeerde vertrekdatum
Nog een paar plaatsen beschikbaar
Nog genoeg plaatsen beschikbaar

Heb je vragen over deze reis?

Onze reisexperts kennen íedere uithoek van hun bestemming. Nou ja, bijna dan. Neem contact met ons op en we helpen je graag.

Ik wil bellen Mail ons

Een ogenblik geduld alstublieft. De prijzen worden geladen.

Wat is inbegrepen?

Inbegrepen algemeen:
• retourvlucht vanuit Maun naar kamp
• 2 overnachtingen in kamp van jouw keuze
• alle maaltijden en lokale drankjes (op fully inclusive basis)
• alle genoemde activiteiten
• gebruik van wasserette
• park fees
• CO2 compensatie reis

Niet inbegrepen:
• premium geïmporteerde wijnen, champagnes en likeuren
• persoonlijke uitgaven
• verzekeringen

NB: Wanneer de reis in twee verschillende prijsperiodes valt gelden beide prijzen niet, maar is de reissom op aanvraag.

Wil je deze reis aanvragen?

Bel ons of bezoek deze pagina op tablet (houd hem dan horizontaal) of desktop computer om het aanvragen af te ronden.

026 3529 390

Liever je wensen per mail doorgeven?

Dat kan. Laat ons je wensen weten en we gaan voor je aan de slag.

Mailen

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.