Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Shinde Camp

Locatie: in noordelijke deel van de Okavango DeltaType kamp: eilandkampActiviteiten: dag- & nachtsafari's, mokoro-trips, wandelsafari's en mogelijkheid tot vissen

Shinde Camp is een magische schuilplaats in de wildrijke privéconcessie Shinde. Het kamp ligt in de schaduw van oude jackalberrie-, knob thorn- en watervijgbomen en is gebouwd in een afgelegen en exclusieve omgeving aan de rand van de permanente wateren van de noordelijke Okavango Delta. Rondom lopen heldere waterwegen vol vogels en wild, waardoor een breed scala aan activiteiten aangeboden kan worden.

Verblijf
Het kamp bestaat uit acht grote tenten in safaristijl op houten dekken, ingericht in een elegante Afrikaanse stijl met open 'gaasramen' en met een eigen badkamer met apart toilet. De hoofdlodge staat bekend als 'the tree house' en heeft een eetkamer vanwaar je met trappen en een rolstoelvriendelijke helling toegang hebt tot meerdere lounges met uitzichten over de delta. Ook is er een boma: de plek waar de 'afternoon tea' geserveerd wordt en je 's avonds onder de sterren bij het kampvuur van een drankje kunt genieten. Shinde heeft ook een souvenirwinkel en een zwembad.
Binnen het kamp ligt ook de Shinde Enclave, een perfecte keuze voor families of kleine groepen. De enclave is een kamp binnen het kamp en biedt gasten een privéterras, eetgelegenheden en een exclusieve gastheer/gids.

Activiteiten
Bij Shinde maak je safari's in open 4x4-safarivoertuigen. Dit is een van de beste mogelijkheden om op 'droog' land wild te spotten, waarbij regelmatig leeuwen en luipaarden worden gespot. Daarnaast verken je de waterwegen in traditionele kano's (mokoro), zijn er begeleide natuurwandelingen, nachtsafari's, trips per motorboot en boottochten bij zonsondergang. Het is ook mogelijk om een langer uitstapje per motorboot te maken naar de Gadikwe-lagunes in het Moremi Game Reserve. Daar kun je broedkolonies reigers, zilverreigers, pelikanen en ooievaars zien (augustus tot december). Voor sportvisliefhebbers biedt Shinde gasten een basisvisuitrusting om de uitdaging aan te gaan om te vissen op tijgervis, brasem, snoek of meerval (tijdens het visseizoen van mei tot september).

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.