Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Planet Baobab / 3-daagse Meerkat Mania

Locatie: bij de Mkgadigadi-zoutpannenType kamp: eenvoudige hut en 1 nacht in een slaapzak onder sterrenActiviteiten: wildsafari's, natuurwandelingen, bezoek aan een plaatselijke school, culturele dorpstour, tijd doorbrengen met meerkatten en overnachtingstrip naar zoutpannen Planet Baobab is een kleinschalige lodge bij de Makgadikgadi Salt Pans, die wordt gerund in samenwerking met de lokale Bakalanga-bevolking. VerblijfHet kamp bestaat uit Baobab- en Bakalanga-hutten en een camping. Een Bakalanga-hut is een ronde lemen cottage die in traditionele stijl is gebouwd. Duizenden jaren oude baobab-bomen omringen de lodge. De lodge beschikt over het grootste en (naar eigen zeggen) ‘coolste’ zwembad van de Kalahari. Ideaal voor de nodige verkoeling op een hete middag! Er is een funky bar en een restaurant met een goede keuken die “vegetarian-friendly” is. Ook de deskundige gidsen maken je verblijf onvergetelijk. Ze vertellen je alles wat je maar wilt weten over de omgeving, de natuur en de lokale cultuur. ActiviteitenOm optimaal van de zoutpannen en de bijzondere omgeving te kunnen genieten, verblijf je de eerste nacht van dit 3-daagse pakket in een Bakalanga-hut en overnacht je de tweede avond in een slaapzak op de zoutpannen onder de sterrenhemel (geheel verzorgd), waar je met een quadbike naartoe rijdt. In het regenseizoen is het niet mogelijk om op de zoutpan te verblijven en geldt er een aangepast programma. Naast de overnachting op de zoutpannen inclusief de quadbike-tour zijn er nog andere activiteiten, zoals een begeleide wandeling en een bezoek aan de in dit gebied wonende stokstaartjesfamilie. Programma van 25 april t/m 31 oktober Dag 1: Baobab Bush Walk & Sundowner Drink gevolgd door 3-gangendinerDag 2: Warm ontbijt, Village & Cattlepost-bezoek met traditionele lunch. Quadbike-trip en overnachting op de Ntwetwe Pan met een barbecue als diner.Dag 3: Thee en koffie in de ochtend, gevolgd door bezoek aan de stokstaartjesfamilie. Warm ontbijt na terugkomst bij de Planet Baobab Lodge. Programma van 1 november t/m 24 aprilDag 1: Baobab Bush Walk & Sundowner Drink gevolgd door 3-gangendinerDag 2: Expeditie naar Ntwetwe Pan inclusief picknickontbijt en bezoek aan de stokstaartjesfamilie. Middag vrij te besteden, 's avond een 3-gangendiner.Dag 3: Warm ontbijt.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.