Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Oddballs Camp

Locatie: Okavango Delta, aan de rand van Chiefs IslandType kamp: waterkampActiviteiten: wandelsafari's en mokoro-excursies (afhankelijk van het waterpeil) Het Oddballs Camp ligt aan de rand van Chief's Island, diep in het hart van de Okavango en grenzend aan het Moremi Game Reserve. Het kamp is alleen te bereiken met een klein vliegtuigje. Bij aankomst word je opgewacht door je persoonlijke gids, die je tijdens je hele verblijf vergezelt. In tegenstelling tot de andere kampen slaap je in dit kamp in kleine koepeltentjes. Ze zijn volledig ingericht en staan op verhoogde houten dekken in de schaduw van de rietkragen. Elke tent heeft zijn eigen, semi-vrijstaande badkamer met warm en koud stromend water en een typisch Afrikaanse 'bucket shower'.

Activiteiten
Oddballs' biedt geen gemotoriseerde activiteiten. Elke gids heeft zijn eigen mokoro, waarin je geruisloos over de ondiepe wateren van de Okavango Delta naar de nabijgelegen eilanden glijdt. Op die eilanden maak je wandelsafari's door het prachtige landschap, waarbij je op zoek gaat naar vogels, insecten, geneeskrachtige planten en de voetafdrukken en uitwerpselen volgt om het grote wild op te sporen. Je gaat meestal in de vroege ochtend, waarna je terugkeert voor een laat ontbijt. In de late middag, wanneer de temperatuur weer iets aangenamer is, trek je er weer op uit. Als je een hele dag op pad wilt gaan, wordt er voor een picknicklunch gezorgd. Ondanks de eenvoud van het kamp behoort deze plek tot de populairste wilderniservaringen en is het een ware oase van rust.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.