Liever je plannen telefonisch doornemen? Dat kan. Bel ons op 026 3529 390 of vul het formuliertje hiernaast in en we bellen je tijdens kantooruren zo snel mogelijk terug. Beloofd.

Askja Reizen hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Lees onze privacyverklaring.

Machaba Camp

Locatie: Khwai-regio, grenzend aan Moremi Game ReserveType kamp: landkamp Activiteiten: dag- en nachtsafari's en mokoro-excursies. Wandelsafari's op aanvraag

Machaba Camp ligt in de wildrijke Khwai-regio, die grenst aan de oostelijke tong van de Okavango Delta. De naam Machaba is de plaatselijke Setswana-naam voor de 'Sycamore Fig Tree', de boom van het leven.

Verblijf
Het kamp is gebouwd in de klassieke jaren 50-stijl, met luxe safaritenten, en-suite-badkamers en romantische buitendouches. Alle tenten staan op de begane grond en de paden die naar de tenten leiden, kronkelen tussen de grote bomen door. Wanneer door regen het waterpeil om de lodge stijgt, staan de bomen met hun wortels in het water, .

De 10 luxe tenten liggen allemaal in de weelderige boomgrens langs de Khwai-rivier, met uitzicht op het beroemde Moremi Game Reserve. Vanaf je veranda kun je zien hoe de dieren elke dag naar de rivier voor het kamp komen om te drinken. Het kamp bestaat uit acht luxe tweepersoonstenten en 2 luxe familietenten. In de algemene lounge kun je ontspannen en gebruikmaken van de boeken in de bibliotheek. Op het heetst van de dag zijn de ligstoelen bij het zwembad de beste plek om te verblijven.

Activiteiten
De Khwai-rivier doorkruist een schilderachtige regio, die wordt gekenmerkt door hoge, groenblijvende bomen langs brede uiterwaarden. Dit gebied ligt aan de noordoostelijke punt van het Moremi Game Reserve en je kunt er bijzondere waarnemingen doen van roofdieren en hun prooi. Luipaarden worden regelmatig gespot en vogels zijn er in overvloed, van 'saddle-billed' ooievaars tot kraanvogels, bijeneters en vele soorten ijsvogels. Omdat dit zo'n veelzijdige regio is, zijn de activiteiten daarop aangepast. Er worden dag- en nachtsafari's georganiseerd, maar ook mokoro-excursies. Wandelsafari's zijn in overleg mogelijk, maar alleen als dit bij boeking is aangevraagd.

Oeps! Onze site doet het niet in deze browser

We raden je aan een andere browser te downloaden:

404-giraffe

Videobellen?

Je wilt met ons videobellen. Goed idee! Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op voor een datum en tijdstip.